Ett ord i taget...

I slutet av förra mötet testade vi på en klassisk ordlek, nämligen att man turas om att säga ett ord var i meningar och sedan blev historien som den blev. Här följer den lilla (ganska underliga) berättelsen som skapades:
Peter hade en kul boll som han älskade mest av alla bollar som han hade. Josefin hade stora livsdrömmar om hennes pappas företag där Peter tillverkade snus. Josefin gick till fabriken uppe på berget. Bollen var stor och röd. Niklas hörde pistolskottet när han träffade Josefin i fabriken där Peter slappade med bollen och sov. Då dödade president Palsternacka bollen. Peter blev rosenrasande så presidenten Bin Laden fejkade orgasm. Då hoppade Niklas upp och slog Bin Laden hårt i huvudet. Josefin skrek "Aaaaaaaaah!"
Stenar krossades när Josefin kollapsade mot Niklas som tjöt av lycka. Palsternacka strosade baklänges genom Anders anus trallandes på Bamselåten. Rebecca dog därför av dåliga Youtube-kommentarer, lyckligtvis. Anders mår inte så dåligt trots anusvandringen men han kan inte längre se drömmen om företaget.
Slut.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad gör ni på mötena egentligen? Haha

2011-05-10 @ 16:05:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0